divendres, 18 de març del 2011

ANIMANATURALIS PROMOCIONA EL DIA SENSE CARN

AnimaNaturalis va organitzar dijous 17 un acte enfront del Mercat de Santa Catarina i el Born de Barcelona, en el qual les activistes mig nues i amb línies en la pell, van simular les diferents parts del cos dels animals que podem trobar en qualsevol carniceria.



Les activistes van portar també cartells amb el lema: "Tots els animals tenim les mateixes parts".
La finalitat va ser conscienciar sobre les similituds entre humans i animals no humans i d'aquesta manera despertar l'empatia dels observadors i donar a conèixer a la societat un estil de vida basat en el respecte cap a tots els animals en la nostra alimentació, i recordar que el proper diumenge 20 de març se celebrarà a tot el món el Dia Sense Carn.

Un esdeveniment internacional amb objectiu d'ajudar a les persones a involucrar-se en una dieta lliure de crueltat i sense violència, exposant al públic els beneficis d'una dieta basada en vegetals, mentre es promouen alternatives a la carn i els làctics. Arreu de l'estat s'estan organitzant diferents esdeveniments i accions a Barcelona, Madrid, València, Palma de Mallorca, Zaragoza, Pamplona, Logronyo, Còrdova, la Corunya i Pamplona.

1 comentari:

  1. hola sentiment animal, us desitgem grans éxits en aquesta lluita que tenim en comú
    una forta abraçada

    tvanimalista

    ResponElimina