dimecres, 28 de gener del 2009

L'NBC CENSURA UN SPOT DE PETA PER PROMOCIONAR EL VEGETARIANISME

La NBC (una de les grans cadenes d'EUA) ha censurat un anunci de PETA (Persones pel tracte Ètic dels Animals) en defensa del vegetarianisme per considerar que supera "els nivells de sexualitat" permesos per la cadena. En el citat spot es mostren a unes imponents models demostrant de forma suggeridora la seva afició pels productes frescos als quals són incapaços de resistir-se.
Per a reconsiderar la seva postura, la cadena privada va enviar a l'associació una carta amb un llistat de les seqüències que consideraven inadequades i que havien de ser suprimides del spot. "Una jove que es toca el pit mentre menja bròcoli", "una altra que es frega uns espàrrecs contra el pit", "el refregament de la regió pélvica amb una carabassa", etc.. El resultat és que NBC només emetrà el comercial si s'edita extraient les imatges objectades. L'associació insisteix en la seva pàgina web que "els fans de la Super Bowl ho trobarien atractiu".


2 comentaris:

  1. Ah si, claro! que las quiten, que afectan a su doble moral...pero las de violencia callejera, las de fábricas de armas, las de matanzas de focas, de ballenas, ésas las dejan verdad?.
    No cambiarán de un día para otro...

    ResponElimina
  2. A veure, està clar que PETA ho ha fet sapiguent que no li permetrien emetre-ho, pero ho ha fet per un bon motiu: aquest anunci era per emetre's durant la Super Bowl, i a PETA, per influencia de la industria cárnica i lletera, mai li permeten emetre els seus anuncis durant uns minuts amb tant de públic a les retransmisions televisades. Passa cada any, fins i tot quan ha fet anuncis que no fereixen la sensibilitat de ningú, i aixó que PETA ho pot pagar. Així que ha degut pensar, "com no m'ho deixaran emetre de totes maneres, com a minim faig un que causi polémica i debat", i be que han fet.

    ResponElimina