diumenge, 3 de maig del 2009

FELIÇ DIA PER A TOTES LES MARES (HUMANES I NO HUMANES)

Comunicat oficial de DefensAnimal.org en motiu del dia de la mare.

Avui se celebra el Dia de la Mare, i l'ONG Abolicionista DefensAnimal.org demana a tots/es que reflexionin sobre l'irònic que és fer-lo mentre centenars de milers de milions de mares són privades de llibertat, inseminades en contra de la seva voluntat, apartades dels seus fills i filles al néixer, assassinades en escorxadors, piscifactories, vaixells pesquers, laboratoris, etc.

Totes les mares, sense importar l'espècie a la qual pertanyin, volen viure i gaudir de les seves vides en llibertat, i per tant no és just discriminar i perjudicar a les mares no humanes pel simple fet de no pertànyer a l'espècie humana. Cada cop es fan més campanyes per a esterilitzar a les gosses i gates, amb la intenció que no neixin més individus que hàgin de sofrir, però per contra s'inseminen en contra de la seva voluntat a truges, vaques, etc. amb la intenció de forçar naixements de no humans que, després d'engreixar-los, són assassinats pel capritx de menjar-se els seus cadàvers, a més de robar-los a les mares la secreció mamaria (productes lactis), o els seus òvuls (ous).

A les vaques, per exemple, se les priva de llibertat al néixer, i quan són fèrtils són inseminades en contra de la seva voluntat (l'habitual és que l'explotador introdueixi el braç enguantat per la seva vagina) amb la intenció que quedi embarassada i generi llet amb la qual alimentar al seu fill/a quan neixi, però al néixer li aparten al seu bebé perquè no es begui la llet, i aquests bebés seran explotats com la seva mare o assassinats als 4 mesos per a vendre els seus cadàvers com "carn de vedella". Mentre, a la mare no humana li roben la llet que, com tota mamífera, crea per al seu fill/a. Quan li queda poca llet torna a ser inseminada per a forçar-li un nou embaràs, de manera que tornen a prendre-li al seu nou/a fill/a, que també serà explotat o assassinat, per a tornar-li a robar la llet. Aquest procés el repeteixen els explotadors de 4 a 6 vegades, de tal manera que si una vaca podria viure 25 anys en llibertat, la indústria làctia li lleva la vida als 4, 5 o 6 anys. Les vaques no riuen, perquè cap víctima riu.

Cap femella (humana o no humana) vol que li forcin un embaràs, cap mare vol que li llevin al seu fill o filla al néixer, cap mare vol que assassinin al seu fill/a a els 4 mesos d'edat en un escorxador, ni que li succionin els seus pits per a robar-li la llet que genera, com tota mamífera, per a alimentar al seu fill/que li han llevat- Cap mare vol que l'assassinin quan és menys fèrtil.

Tots i totes podem i hem de respectar a totes les mares, sense importar si són humanes, vaques, truges o gallines. Tots i totes podem fer-lo sent vegans i veganes, és a dir, deixant d'usar productes d'origen animal (alimentació 100% vegetariana, ús de roba i complements que no incloguin cuir, llana, seda i plomes, ús de productes que no hagin estat experimentats o testats en animals no humans, ...).
DefensAnimal.org treballa dia a dia per a aconseguir un món més just per a tots i totes, sense importar la nostra raça, sexe o espècie.

Per a il·lustrar aquest comunicat us convidem a veure un vídeo sobre la vida de les mares que "dediquen" la seva vida a produir llet per a humans. El reportatge realitzat per l'equip del programa "Quèquicom?", titolat "Superatletes de la llet" està complementat amb uns subtítols que nosaltres hem afegit sobre la imatge per a reflectir un punt de vista menys especista.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada