dimarts, 9 de setembre del 2008

TORDESILLAS, ESCALFANT MOTORS

El PACMA juntament amb multitut d'entitats de tot l'estat, està organitzant dues manifestacions per a aquest diumenge 14 de setembre. Per a reservar plaça a l'autobús que surt de Barcelona contacteu amb Alejandra García (ale@liberaong.org), el preu és 45 euros. L'autobús surt el dissabte 13 a les 24h. des de l'Estació de Sants. Cal ingressar els diners al següent compte de Caixa Catalunya: 2013 0024 48 0201035918.

D'altra banda avui hem sabut que l'organització El Refugio ha concedit els seus premis 'Kcota', als personatges més negatius en referència a l'abandó i maltractament animal, i 'Lametazo', als personatges més positius 2007.

Les 'Kkotas' han recaigut en dos Ajuntaments. En el primer cas, l'alcaldesa de Tordesillas (Valladolid), Mª Miracle Zarzuelo, va rebre el seu Kkota per permetre la tradició del Toro de la Vega, on cada setembre es tortura fins a la mort un toro clavant-lo llances.
No va ser l'única representant pública a rebre el guardó. L'exregidora de medi ambient de l'Ajuntament de Puerto Real (Cádiz), Isabel Mª Gómez, per la seva inoperancia davant els suposats maltractaments que es produïen a la gossera del municipi.

Podeu veure en el següent video el moment de l'entrega del guardó a l'alcaldesa de Tordesillas.



El divendres passat, TVE-1 va emetre un reportatge sobre les festes estiuenques arreu de la península, amb especial atenció a les festes amb bous del País Valencià i el Toro de la Vega a Tordesillas entre d'altres temes. A continuació podeu veure el reportatge editat amb aquests dos casos.

1 comentari:

  1. Another variation louis vuitton handbags designed by Marc Jacobs is the Speedy 30 skillfully ornamented with lingerie lace in Monogram Dentelle canvas. The intricate lurex thread embroidery is artfully contrived. The Louis vuitton bags Monogram Multicolor canvas Speedy 30 designed by Takashi Murakami has the contemporary look. Four golden brass corners help to preserve louis vuitton base and the outside pocket is secured by an S-lock. lv is suitable for any occasion.

    ResponElimina