dijous, 10 de juliol del 2008

CAIGA QUIEN CAIGA DEDICA UN REPORT AL TORO DE CORIA

El programa Caiga Quien Caiga (CQC) de La Sexta, va mostrar ahir a la nit dos reportatges, el primer dedicat als Sanfermines en to festiu i el segon dins de la secció "Proteste Ya" dedicat a les festivitats de Sant Joan a Coria (Extremadura). Únicament aquest segon reportatge és tractat en to de protesta pels maltractaments que alguns ciutadans de Coria ofereixen als toros i pel fet de matar-lo públlicament amb un tret.
El programa el van veure un 6,1% dels espectadors que es tradueix en 140.000 persones a Catalunya.

QP! No entenem la diferenciació en el tracte en els dos reportatges, en els dos casos es maltracten als toros, i finalment se'ls mata. L'única diferència és la manera de morir, però tan a Pamplona com a Coria estem parlant de correbous.
A Pamplona, AnimaNaturalis fins i tot organitza "encierros humanos" per tal de fer evident el maltractament animal. A Coria seria impensable per l'agressivitat d'alguns dels seus ciutadans davant de qualsevol opinió contrària i dels mitjans de comunicació.




2 comentaris:

  1. Ante todo muchas gracias por hacer referencia al tema del maltrato animal que se vio el pasado miercoles en CQC.
    Ayer, decidí hacer una entrada en mi blog sobre esto, porque me indigna y espero que la poca o mucha gente que lo lea tome conciencia y podamos algún día acabar con todo esto.
    Te invito a visitar mi blog y si te apetece dejar un comentario. POdrás ver que el tema ha levantado polémica y que no todo el mundo está deacuerdo con lo que yo opino, pero no me retracto.

    De nuevo muchas gracias por tratar estos temas y espero poder seguir haciendo fuerza a ver si entre todos acabamos con esto.

    Un saludo y hasta pronto!

    ResponElimina
  2. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina