dimecres, 16 de juliol del 2008

IGUALDAD ANIMAL RESPON A CAMPOFRÍO

Igualdad Animal, l'associació animalista que va entrar a la Monumental per saltar al ruedo i depenjar una pancarta des de la façana, mostra la verdadera realitat d'una de les granges de Campofrío com a resposta a la seva darrera campanya on es ridiculitza als vegetarians. En aquesta publicitat es mostra una imatge estereotipada hippie dels vegetarians i aborrits de menjar únicament api i enciam.
Davant d'aquesta manipulació de la realitat, els membres d'aquesta associació s'han infiltrat en una granja de porcs de Campofrío per mostrar el que sí és real.



A banda d'aquesta acció la protesta s'ha composat de dues accions coordinades. En un primer moment 4 activistes han accedit a l'empresa amb dos cadàvers de porc bebé per a deixar-los a la seva seu. Al mateix temps 12 activistes subjectaven als 14 cadàvers també explotats per la indústria, a la sortida de Campofrío.

Després de varis minuts a la porta, els 12 activistes van decidir entrar a l'empresa també per mostrar als seus treballadors la realitat oculta darrera dels spots, deixant-los a la recepció de les oficines juntament amb un cartell en el que es podia llegir "La realidad tras el consumo de animales. Si la pruebas, te conviertes. Vegetarianismo es justicia".

Uns minuts més tard un activista es despenjava d'una de les seves tanques de 15m d'alçada a pocs metres de l'empresa i desplegava una pancarta on posava "Los animales no son comida. Vegetarianismo es justicia".

Galeria d'imatges


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada