Mentre els científics treballen per demostrar que la clonació animal per a l'alimentació no comporta cap risc per a la salut humana i Brusel·les està pendent per a legislar el consum d'aquests productes, els estudis revelen que un elevadíssim porcentatge de vaques, cabres i porcs duplicats amb ingenyeria genètica presenten malformacions fins a un 80% dels casos. Com que només els animals sans poden arribar a la cadena alimentària, s'hauràn de matar la resta.
La AESA (Autoritat Europea per a la Salut Alimentària) ha alertat que encara que hi ha pocs estudis fets, s'inclinarien per assegurar que no hi ha cap risc per a la salut humana.
QP! Faltaria saber si els arguments étics tenen més pes en el negoci de la indústria alimentària, cosa bastant improbable.
La AESA (Autoritat Europea per a la Salut Alimentària) ha alertat que encara que hi ha pocs estudis fets, s'inclinarien per assegurar que no hi ha cap risc per a la salut humana.
QP! Faltaria saber si els arguments étics tenen més pes en el negoci de la indústria alimentària, cosa bastant improbable.
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
ResponElimina