dilluns, 27 d’abril del 2009

AQUESTA ÉS L'AFICIÓ QUE TÉ BARCELONA

Paco March, en la seva crítica taurina de la Vanguardia titulada "Para el olvido" qualifica l'assistència a la corrida d'ahir diumenge (26/04/09) com a "familiar", i és que de l'aforament de 19.000 places que té la Monumental, va ser ocupat per un escàs 10% d'espectadors. Això sorpren encara més si es té en comte que aquest serà segurament el darrer any en que aquests espectacles seran legals, i per tant una de les darreres oportunitats de veure corrides de toros a Catalunya.

Aquesta realitat contrasta amb les declaracions que fa fer Miquel Iceta, en que va dir que encara que no li agraden els toros no els prohibiria ja que "hi ha una passió [...] una cultura taurina a Barcelona i a llocs com Olot molt important, hi ha gent que li agrada, veritables aficionats".




D'altra banda l'organització Igualdad Animal va despenjar aquest dissabte (25/04/09) a la Giralda de Sevilla una pancarta que demanava l'abolició de la tauromàquia i drets per a tots els animals. L'activista ha sigut detingut i traslladat a dependències policials acusat només de desordre públic ja que com és habitual en aquestes accions no s'ha produit cap desperfecte al monument. Aquesta acció té com a finalitat produir debat social i coincideix amb les matances de toros de la Feria de Abril.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada