dimecres, 14 d’octubre del 2009

PROHIBIDA L'EXHIBICIÓ D'ANIMALS SALVATGES ALS CIRCS PORTUGUESOS

Els circs portuguesos no podran exhibir en poc temps animals salvatges, com tigres, lleons, elefants o micos, la compra dels quals i reproducció han estat prohibides, segons un decret del Ministeri del Medi ambient que va entrar en vigor aquest dimarts.

El text, que ha desencadenat una forta polèmica, precisa la llista d'espècies concernides per la prohibició, entre els quals es troben els simis, els óssos, felins (excepte els gats), elefants, serps i estruços. Els posseïdors d'aquest tipus d'animals tenen un termini de 90 dies per a registrar-los i queda "prohibida la seva reproducció, així com l'adquisició de nous exemplars".

"Això no té sentit", va opinar Victor Hugo Cardinali, director del circ que duu el seu nom. "Sobre la compra, no dic res, però sobre la reproducció què volen que faci: que separi als animals, que els castri? És això el dret dels animals?", va protestar Cardinali en declaracions a la ràdio TSF. "El legislador va oblidar fer fabricar preservatius per als tigres", va comentar amb ironia altre director de circ, Miguel Chen.

Vídeo del CACMA (Col·lectiu Andalús Contra el Maltractactament Animal)

1 comentari:

  1. With these fashion and attractive louis vuitton handbag , LV bags are so eye-catching and outstanding. I think every woman can not refuse a louis bag . Especially for women, we can say louis bags for sale sit on the top luxury position in the world.

    ResponElimina