dijous, 17 de març del 2011

ACTE D'IGUALDAD ANIMAL DAVANT DEL CONSULAT DEL CANADÀ PER LA MATANÇA DE FOQUES

Igualdad Animal ha realitzat avui dijous 17 de març a les 12:00 h. un impactant acte al consolat de l'ambaixada de Canadà a Barcelona contra la matança de foques.



Activistes de l'organització han desplegat una pancarta gegant en la façana del consolat en la qual es llegia el missatge "Drets per als animals. Ja n'hi ha prou d'especisme. Alhora que un activista mig nu i ensangonat damunt d'una bandera de Canadà enfront del consolat representava de forma simbòlica la matança de foques que s'inicia aquests dies a Canadà. A més, una trentena d'activistes van mostrar cartells amb imatges reals de foques espellades i apallissades. L'acte ha durat *aproximadamnete una hora i s'ha desenvolupat sense incidències.

La matança anual de foques acaba de començar. Milers de cadells de foca com a màxim de 12 setmanes d'edat, seran matats a trets o apallissament i després seran espellats.

Aquest acte s'emmarca dins de les accions internacionals contra la matança de foques, i des d'Igualdad Animal volen provocar un debat en la societat que ens porti a qüestionar i rebutjar no només aquestes matances, sino totes les matances que succeeixen diàriament i en tots el països, on els animals són massacrats i explotats pels éssers humans per ser convertits en productes de consum.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada