divendres, 4 d’abril del 2008

CONTINUA LA MATANÇA DE FOQUES AL CANADÀ

Milers de foques moriràn aquest any de manera cruel a mans de caçadors sense escrúpuls, dels que un 98% són cries de 2 setmanes a 3 mesos d'edat, mentre el govern de Canadà ho permet impunement davant de les intenses protestes de les associacions animalistes internacionals.

Experts veterinaris independents descriuen aquesta pràctica com a excessivament cruel tal com mostra aquest video de l'IFAW (Fons Internacional per a la Protecció dels Animals i el seu Hàbitat) que podeu veure al final de la notícia juntament amb un reportatge del programa de 8tv "El Medi Ambient".

La xifra de víctimes que el govern canadenc ha autoritzat és de 275.000.

Espanya és un dels països que importa i comercialitza productes derivats de la foca, com l'empresa Anroch Fharma, que comercialitza olis i càpsules d'omega 3 i omega 6 fetes amb greix de foca. Hi ha productes d'origen vegetal que tenen les mateixes propietats.

Des d'aquí es poden fer dues coses, si no s'és vegà/vegetarià, boicotejar el marisc provinent de Canadà (el 80% del marisc consumit a Espanya procedeix del país americà) i signar la petició de fi de la caceria a la Comissió Europea.

Per al dijous 10/04/08 17:00 hi ha convocada una protesta per la matança de foques davant de l'Oficina Comercial del Canadà (Plaça Catalunya 9). A Madrid, Igualdad Animal ha organitzat protestes al davant de l'Embaixada.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada