dimarts, 8 d’abril del 2008

TROBEN EN UNA PIZZERIA DOS CADÀVERS DE GOS

Durant una inspecció en una pizzeria propera a Buenos Aires, han sigut trobats a la nevera dos cadàvers de gos decapitats, juntament amb troços de porc i pollastre.

El jutge ha decidit tancar el local i també li han aixecat un acta per tirar deixalles a la via pública.

El propietari del negoci podria ser acusat de dos delictes de matractament dels animals i d'insalubritat.
QP! La hipocresia arriba a cotes extremes; al marge del tema higiènic i de salubritat, a cada segon que passa, s'assassinen milers de pollastres, vaques, badells, porcs, lechales, conills, etc i no criden l'atenció dels mitjans. Això sí, es produeixen en escorxadors (edificis on l'accès és blindat a la societat) on les garanties sanitàries estàn salvaguardades.

Quina diferència hi ha entre el dolor que pot sentir un gos i un porc?
Recordem que hi ha cultures que els sembla una aberració menjar conill, i els xinesos mengen sopa de gat. És una qüestió cultural i com a tal superable per qualsevol individu humà inteligent.

El sistema límbic d'un gos, un porc i un humà és molt similar i com a conseqüència el dolor que poden sentir, una dieta no basada en el dolor ni en l'explotació animal, com la vegetariana, és l'opció més solidària cap a tots els animals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada