dimecres, 23 de desembre del 2009

FELICITACIÓ A L'ALCALDE DE BARCELONA

Model de felicitació de Nadal facilitada per Maribel Álvarez:

Estimat Sr. Jordi Hereu, Alcalde de Barcelona.

Vull agrair-li el detall d'haver-me enviat recentment per correu una Felicitació de Nadal. En aquesta em diu vostè que "junts, fer realitat els nostres somnis. Amb esforç I generositat, amb l'orgull que els barcelonins I li barcelonines sentim per la nostra ciutat ho aconseguirem. "

Señor Hereu, el meu somni per al 2010 és la prohibició de les corrides de toros. Amb gran il•lusió he participat en la campanya de la Plataforma Prou! per abolir aquesta barbaritat, desig que sé que comparteixo amb els 180.000 signants de l'ILP així com amb la gran majoria dels ciutadans de Catalunya, segons assenyalen les enquestes (81% segons enquesta Gallup).

Tanmateix, amb gran sorpresa i indignació he sabut que vostè està en contra d'aquesta prohibició. Sr. Hereu, on és l'orgull de viure en una ciutat on encara està permès torturar un animal fins a la mort? I per què es consent clavar a un animal una llança, banderilles i una espasa fins que mor ofegat a la seva pròpia sang?

Per aquest motiu, li torno amb tristesa la Targeta Nadalenca que vostè m'ha enviat, ja que considero que en la mateixa sol s'han escrit paraules buides.

Bon Nadal I feliç 2010 a tothom, inclosos els animals.

Es pot enviar mitjançant el web de l'Ajuntament: http://www.bcn.es/alcalde/ca/contacte.htm o a través del correu postal:

Excm. Sr. Jordi Hereu i Boher
Alcalde de Barcelona
Pl. Sant Jaume, 1
08002 Barcelona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada