divendres, 18 de desembre del 2009

LLUM VERDA A LA ILP PROU

El Parlament català ha obert avui la porta a prohibir les corrides de toros a Catalunya a l'acceptar que se segueixi tramitant una iniciativa legislativa popular (ILP), avalada per 180.000 catalans, que fa aquesta petició.

Un total de 67 diputats han votat a favor de permetre que la ILP es pugui continuar debatent i, d'aquesta manera, han derrotat les esmenes a la totalitat presentades per PSC, PP i Ciutadans, recolzades per 59 diputats partidaris de les corrides. Cinc diputats s'han abstingut.

1 comentari:

  1. Avui ha guanyat la imposició d'uns quants que sense coherencia en els seus actes (així ho han demostrat a l'entrada de la plaça) no volen parar fins aconseguir que tota la població faci el que ells manin . En una democràcia , ha de ser el poble qui deicideixi si vol o no anar a la plaça , i si s'ha de tancar serà perque la gent no hi assisteix, desde el moment en que la plaça s'emplena , no s'hauria de privar a ningú del seu dret constitucional d'entrar-hi.
    Ara que sembla que aconseguiran el que volen , que més demanaran ? , que s'ens prohibeixi menjar carn perque ells no en mengen ? , cosa que significaria la ruina de milers de families, però aixó es igual , el que importa es aconseguir que tothom faci la seva voluntat ja que es deuen creure uns essers suprems, i la veritat es que sobreviuen (que no vol dir viure ) sense carn perque poca feina tenen , si tinguessin que aixecar-se cada dia a les 6 del mati, i fer una jornada de 8, 12, o 14 hores treballant dur ,no ho aguantarien ni tindrien tantes ganes de fer manifestacions ni tonteries.

    ResponElimina