dilluns, 2 de febrer del 2009

UN TORERO SERÀ LA IMATGE DE L'ASSOCIACIÓ ESPANYOLA CONTRA EL CÀNCER

J. O. C. serà la nova imatge a nivell estatal de l'Associació Espanyola Contra el Càncer. El torero murcià posarà rostre i donarà veu a una nova campanya, que inclourà anuncis en televisió, i per la qual es pretén informar a la població del problema que suposa aquesta malaltia i les seves altes taxes de mortalitat.
El propi J. O. C. la coneix bé després del dur tràngol que li va tocar viure al costat de la seva esposa, una famosa tonadillera fa més de dos anys. Per això, el maltractador conscienciarà sobre la importància d'un diagnòstic precoç i animarà a la realització de revisions mèdiques i estudis periòdics incidint en la detecció precoç del càncer de colon en els homes i el de mama en les dones, els més comuns actualment. La campanya comptarà amb suport econòmic institucional i, segons s'ha pogut conèixer, J. O. C. s'ha mostrat encantat i orgullós per l'interès de l'Associació que abanderi la seva causa, el que farà de manera desinteressada i gratuïta.

1 comentari:

  1. Il·lògic; que un personatge que ha estat (i no sé si segueix essent) el càncer per tantíssims animals (sí, pels toros i per molts altres), no pot anar-se omplint la boca amb tantes paraules contra allò que considero que, d'una manera o altra, ha anat sembrant.

    ResponElimina