dilluns, 16 de febrer del 2009

EL PERFIL D'UN ESPECTADOR TAURÍ

Molts cops s'han fet elucubracions (políticament incorrectes) sobre el perfil d'un espectador habitual de corrides de toros, però el que si podem saber és com és un espectador de l'informatiu taurí "Tendido Cero" de Televisió Espanyola.

Les dades que tenim són:

Sexe: 91% homes davant d'un 9% de dones
Edat: El 78% de l'audiència té 65 anys o més.
Classe social: El 62.5% de l'audiència és de classe baixa o molt baixa.


L'audiència del programa és d'un 1,6%, és a dir, de tots els telespectadors que miren la televisió aquella hora, tan sols un 1,6% sintonitza La 2 per veure "Tendido Cero".
La mitjana de la cadena de TVE és d'un 3,5%, amb el que es pot afirmar que aquest programa no aixeca cap interés a la població, i far baixar la mitjana del còmput mensual de La 2.


QP! En quan a grups d'edat, cal constatar que hi ha una franja considerable (més d'un 6%) que correspon a menors de 16 anys que veuen el programa però que en canvi i per llei no poden entrar a veure espectacles taurins. Caldria que TVE es replantegès canviar de franja horària el programa o aprofitant la propera abolició dels toros a Catalunya, que el centre territorial de TVE Catalunya emetès algun programa cultural enfosquint l'emissió des de Madrid.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada