dissabte, 28 de febrer del 2009

TELECINCO I EL MALTRACTAMENT ANIMAL

QP! "La Caja" és el darrer experiment de Telecinco per recuperar l'audiència perduda, després de ser líder durant els darrers 5 anys a nivell estatal. Ara és la quarta, després de les cadenes temàtiques agrupades.

Aquest programa convida persones amb problemes psicològics. Els enfronten a quatre pantalles gegants a mode de caixa sense escapatòria visual, on projecten un seguit d'imatges que els fan desmoronar-se i ser més vulnerables. L'objectiu és fer espectacle de les crisis d'angoixa que pateixen. Ens fan creure que d'aquesta manera els convidats que voluntàriament assisteixen al programa s'enfronten a traumes pretèrits, però la verdadera finalitat és donar un pas més enllà: exprèmer el dolor aliè per aconseguir més dosis de morbositat i unes dècimes més de share.

Aquesta setmana va assistir la Mireia, una noia que pateix amb el dolor animal, exactament el mateix que ens passa als que tenim respecte per ells. Però li havien fet creure que en el seu cas és patològic, i segurament com a conseqüència d'algun trauma infantil. La patologia, en tot cas, és el trauma i les crisis d'ansietat que li puguin produir, no el fet de tenir respecte per tots els individus o empatitzar amb el seu dolor. No resulta més patològica la conducta d'un individu que es mostra fred o que pot inclús participar en tortures i la mort d'animals?

Telecinco acaba d'obrir una pàgina web dedicada a la tauromàquia, que depèn directament dels seus serveis informatius. Podríem recomanar al seu director, Pedro Piqueras, que es passés per "La Caja".


El proper dilluns a les 11:00h Pedro Piqueras contestarà als internautes les preguntes que li hagin formulat prèviament mitjançant un formulari web. El trobareu a:
http://gente5.telecinco.es/encuentros/020309pedropiqueras/index.shtml

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada