diumenge, 1 de febrer del 2009

UN PARLAMENTARI DEL PSC ACUSA D'INQUISIDORS ALS ABOLICIONISTES TAURINS

«Quienes quieren prohibir la fiesta de los toros no son moralmente superiores a los aficionados, son inquisidores», va manifestar el socialista David Pérez, membre del Parlament de Catalunya, en una de les taules rodones del Fórum Mundial de la Cultura Taurina, que se celebra des de dijous passat i avui es clausura a la localitat de Angra do Heroismo, a l'arxipèlag portuguès de les Açores.
El citat polític català va afirmar, no obstant això, «respectar la iniciativa popular que actualment recull signatures entre els meus conciutadans amb la finalitat de sol·licitar la supressió dels espectacles taurins». Pérez va recalcar que «en Cataluña los aficionados no salen públicamente del armario, y a la mayoría de mis compañeros de la clase política les cuesta echar la pata pa'delante». El parlamentari socialista va animar als assistents al Fórum -més de 300 afeccionats i professionals d'onze països- «a recobrar l'autoritat moral que ens permeti exercir les nostres llibertats individuals, entre les quals es troben la defensa i gaudi del fet cultural taurí».
El militant del Partit Socialdemòcrata portuguès, Moita Flores, alcalde de la localitat de Santarém, va denunciar per la seva banda «la manipulació de la Festa dels toros per part de la classe política ibèrica» i va al·ludir a la «falsa moral que equipara els drets dels animals amb els dels homes».

3 comentaris:

  1. Bé, no ens hem de deixar intimidar per paraules tan buides com les d'aquest personatge. La recollida de signatures per la ILP està essent un èxit, i a la propera volta anirem, també, a pels correbous!

    Prou tortura animal!

    ResponElimina
  2. Desw del mateix PSC s'alsen veus en contra d'aquest paio

    http://carlesmarco.blogspot.com/2009/02/carta-oberta-al-parlamentari-catala-del.html

    es molt bo!!

    ResponElimina